Gelekte afbeeldingen tonen Sony Xperia L2 en XA2 (Ultra)

02 januari 2018 1 Minuut 1 Reacties
Sony Xperia XA2

Er zijn gelekte afbeeldingen en video's verschenen van drie nieuwe Sony Xperia-smartphones. Het gaat om de Sony Xperia L2, XA2 en de XA2 Ultra. Meer informatie over de nieuwe smartphones van Sony krijgen we waarschijnlijk op de elektronicabeurs CES 2018.

Zo vlak voor de CES 2018, de grootste elektronicabeurs ter wereld, vliegen de gelekte afbeeldingen en specificaties ons, al dan niet bewust, om de oren. Vandaag zijn er afbeeldingen en video’s gelekt van drie nieuwe Sony-smartphones. Het gaat om de Sony Xperia L2, de Sony Xperia XA2 en de Sony Xperia Xa2 Ultra.

Allereerst de Xperia L2. Dit toestel wordt de opvolger van de betaalbare Sony Xperia L1. De smartphone wordt gekenmerkt door de afgeronde behuizing. Aan de achterzijde vinden we een vingerafdruksensor. Volgens de bekende lekker Steve H en de website Compareraja beschikt het toestel over een Qualcomm Snapdragon 630-processor, 4 GB werkgeheugen en een 5,5″-scherm. De afmetingen bedragen 149.9 x 78.4 x 9.8 mm. De Sony Xperia L2 draait op Android Nougat.

Xperia XA2 en XA2 Ultra

De Xperia XA2 Ultra daarentegen is een toestel uit het middensegment, aldus Steve H en TigerMobiles. De phablet krijgt een dubbele camera aan de voorkant en zal op Android 8.0 Oreo draaien. Aan de achterkant vinden we een enkele camera en een vingerafdruksensor. Het toestel heeft dunne randen aan de zijkant van het 6″-scherm en heeft een resolutie van 1.080 bij 1.920 pixels. De processor is een Qualcomm Snapdragon 830-processor op 2.2 GHz. Het werkgeheugen zal waarschijnlijk 4 GB bedragen en het toestel heeft 64 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. De gewone Sony Xperia XA2 zal een kleinere versie van het Ultra-model worden. Ook heeft dit toestel waarschijnlijk iets lagere specificaties.

We verwachten op de CES 2018 meer informatie over de line-up van Sony voor 2018.

Reacties (1)