Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte video laat mogelijk de Samsung Galaxy S9 zien

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2018, 12:21 CategorieAndroid

Er is een korte video online geplaatst waarin we mogelijk de Samsung Galaxy S9 in actie kunnen zien. De video duurt slechts tien seconden. Degene die film laat zien dat het toestel werkt door erop te tikken. Opvallend aspect: de randen lijken dunner te zijn dan op de Galaxy S8.

Is dit de Samsung Galaxy S9?

Woensdag is er een zeer korte video opgedoken, vanuit China, waarop we mogelijk de Samsung Galaxy S9 in werking te zien krijgen. Dit soort nieuws kun je altijd het beste met een korreltje zout nemen, maar dan nog blijft het opvallend. In de video is in elk geval een Samsung-smartphone te zien met het Infinity-design. De persoon achter de camera lijkt het toestel te testen, dat mogelijk voorzien is van een screenprotector, door er meerdere keren op te tikken. Onduidelijk is echter of dit daadwerkelijk de Galaxy S9 is.

Echt bevestigen kan op dit moment niet, maar er is wel iets opvallends te zien. De randen op deze smartphone lijken ietwat dunner in vergelijking met de randen op de Samsung Galaxy S8. Of dit nou het echte toestel is of niet, de Samsung Galaxy S9 wordt snel aangekondigd. De aankondiging staat gepland voor eind februari, tijdens een persbijeenkomst van Samsung tijdens Mobile World Congress in Barcelona. Eerder waren er al foto’s gelekt waarop de smartphones te zien zijn; en vergeet ook vooral de specs niet te checken.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.