Google Play biedt binnenkort mogelijk ook audioboeken aan

22 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
audioboeken

Binnen Google Play is er een banner opgedoken die melding maakt van audioboeken. Die luisterboeken zouden ook nog eens in de aanbieding zijn. Wanneer je op de link van de banner klikt, dan kom je echter uit op een 404-pagina.

Audioboeken op Google Play: ze komen er mogelijk aan

De Google Play Store is een uitgebreide digitale winkel voor het Android-platform, waar zowel het mobiele OS als de versie voor televisies en smartwatches onder vallen. Je kunt er niet alleen apps en games downloaden, maar ook televisieseries, films, muziek en nog een aantal dingen. Nu lijkt het erop dat je naast reguliere (digitale) boeken, ook binnenkort audioboeken kunt downloaden en beluisteren. Er is namelijk een banner opgedoken die de komst van deze boeken alvast verklapt, met een korting van vijftig procent.

Wanneer je nu op de banner zou klikken, dan kom je helaas uit op een 404-pagina (een pagina die niet lijkt te bestaan). De banner verschijnt niet bij iedereen, maar gebruikers melden hem gezien te hebben op de site en binnen de app. Het is momenteel onduidelijk wanneer Google de afdeling voor audioboeken gaat lanceren, maar het lijkt er dus op dat we hem binnenkort mogen verwachten. Momenteel vind je al wat van dit soort boeken onder Google Play Music, maar de implementatie laat wat te wensen over. Google heeft niet gereageerd.

Reacties (0)