Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google test een Mijn abonnementen-optie in menu van Google Play

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2018, 10:13 CategorieAndroid

Google test momenteel een nieuwe menuknop voor in Google Play. Deze knop geeft je direct toegang tot alle abonnementen die je hebt afgesloten. Het is op moment van schrijven nog niet bekend wanneer de zoekmachinegigant de knop naar iedereen uitrolt.

Mijn abonnementen in Google Play

Wanneer je de Google Play-app opent op je smartphone of tablet, dan kun je direct op Mijn games en apps tappen om toegang tot krijgen tot alles dat je gedownload hebt. Maar wat nu als je je abonnementen wil beheren? Dat gaat niet net zo snel op dit moment. Daarom test Google momenteel een nieuwe knop voor in het menu, die daar wel direct toegang tot geeft, meldt Android Police. Het kan zijn dat je de knop in het hamburgermenu vanuit de zijkant tegenkomt. Sommige gebruikers melden dat er een extra knop in de navigatiebalk staat.

Beide knoppen doen echter hetzelfde en zorgen voor een snelkoppeling naar de pagina waar je al je abonnementen kunt beheren. Dit is een mooie aanwinst voor iedereen die veel abonnementen heeft afgesloten via Google Play, en een mooie reminder voor de mensen die even waren vergeten dat het überhaupt mogelijk is. Het wachten is nu op het moment dat Google laat weten dat iedereen toegang krijgt tot de knop, op welke plek die ook uiteindelijk terechtkomt. Tot die tijd staat de optie onder het kopje Account in het hamburgermenu.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.