Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Spectre x360 (2018) krijgt nieuwe processor en vingerafdrukscanner

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2018, 12:41 CategorieWindows

HP heeft een nieuwe variant van de HP Spectre x360 aangekondigd. Deze convertible krijgt een nieuwe processor en vingerafdrukscanner. De achtste generatie Intel Core-processor moet voor betere prestaties gaan zorgen.

Dit is de HP Spectre x360 (2018)

Tijdens CES 2018 in Las Vegas heeft HP de nieuwe versie van de HP Spectre x360 onthuld. Verwacht geen grote sprongen vooruit: HP zet in op incrementele updates. Onder de motorkap zit een achtste generatie quadcore-processor van Intel. Daarnaast kun je kiezen uit twee verschillende grafische kaarten: Radeon RX Vega M of de Nvidia GeForce MX150. Daarnaast tref je dit keer ook een vingerafdrukscanner aan op de zijkant en is het zo dat er een numeriek toetsenbord wordt meegeleverd. Die zit, zoals het hoort, helemaal rechts.

Het 15,6″-scherm heeft ondersteuning voor de 4k-resolutie, maar dat kon het model van vorig jaar in principe ook al — dus daar hoef je ook geen grote sprongen vooruit te verwachten. Is dat een groot probleem? Allerminst, met incrementele updates krijgen consumenten de keuze uit steeds krachtigere apparaten, terwijl oudere modellen steeds goedkoper worden. Consumenten kunnen kiezen voor een model met twee Thunderbolt-poorten en voor de kleuren zwart en koper of zwart en zilver. De accu moet ongeveer dertien uur meegaan.

Prijs en beschikbaarheid

De HP Spectre x360 (2018) is naar verwachting in februari beschikbaar in Nederland, vanaf 1.899 euro.

  • Delen:
hp spectre x360-2017
HP Spectre x360 (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.