Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘HTC presenteert nieuw vlaggenschip niet tijdens Mobile World Congress 2018’

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2018, 10:25 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan presenteert HTC zijn aankomende vlaggenschip niet tijdens Mobile World Congress 2018, maar tijdens een evenement daarna. De fabrikant zou liever niet in de schaduw van Samsung willen staan tijdens MWC in Barcelona.

Geen vlaggenschip van HTC tijdens MWC – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet presenteert HTC zijn nieuwe vlaggenschip tijdens een apart evenement in de lente (maart of april). Aanvankelijk werd gedacht dat de U12-smartphone tijdens Mobile World Congress in Barcelona zou worden gepresenteerd, maar dat idee lijkt nu van de baan te zijn, meldt Android Headlines. In plaats daarvan zal er dus een aparte presentatie komen. Helaas is er nog geen bevestigd moment, maar het moet ergens in de lente gaan gebeuren, na de grote techbeurs dat eind februari in Barcelona plaatsvindt.

De reden dat HTC hiervoor gekozen zou hebben, zou te maken hebben met het idee dat het bedrijf niet in de schaduw van Samsung zou willen staan. Dat bedrijf heeft inmiddels al bevestigd dat het op zondag 25 februari een evenement organiseert, waar ongetwijfeld de Samsung Galaxy S9 wordt aangekondigd. De U12-smartphone zou een groter scherm moeten krijgen dan de U11, eentje die is voorzien van een schermverhouding van 2:1. Tussen nu en de aankondiging komen er ongetwijfeld nog wat geruchten tevoorschijn.

  • Delen:
HTC U11+
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.