Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei MediaPad M5 krijgt waarschijnlijk geen hoofdtelefoonaansluiting

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2018, 10:29 CategorieAndroid

Er zijn renders opgedoken die mogelijk een eerste blik geven op de onaangekondigde Huawei MediaPad M5. De tablet is al goedgekeurd door de FCC, het Amerikaanse overheidsorgaan dat alles met betrekking tot communicatie controleert voordat het op de markt komt.

Huawei MediaPad M5 zonder hoofdtelefoonaansluiting – gerucht

Het ziet ernaar uit dat Huawei dit jaar een Android-tablet gaat lanceren. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar waarschijnlijk wordt het apparaat tijdens Mobile World Congress in februari aangekondigd. De tablet is nu opgedoken bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond, waardoor het erop lijkt dat het apparaat binnenkort wordt gelanceerd. Tot het zover is moeten we het nog doen met gelekte informatie, zoals bijvoorbeeld de renders die zijn opgedoken en mogelijk alvast een glimp van de M5 geven.

De renders laten een tablet zonder hoofdtelefoonaansluiting zien. Dat betekent mogelijk dus dat de Huawei MediaPad M5 alleen met een usb-c-poort wordt gelanceerd. Verder is er bij de FCC te lezen dat er een accu van 4.980 mAh aanwezig is en dat er tenminste één versie uitkomt met een simkaartsleuf. De thuisknop huisvest mogelijk een vingerafdrukscanner, maar dat is nog niet bevestigd. Het wachten is nu op Huawei, die de M5 waarschijnlijk tijdens MWC 2018 gaat aankondigingen. Check ook vooral de andere renders.

  • Delen:
Huawei MediaPad M5 8.4
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.