Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei P Smart combineert recente ontwikkelingen met lage prijs

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2018, 12:13 CategorieAndroid

De Huawei P Smart is een nieuwe smartphone van het Chinese merk, die recente ontwikkelingen combineert met een relatief lage prijs. Op dit budgettoestel mag je dus allerlei mooie technieken verwachten, zoals een bijna randloos scherm.

Dit moet je weten over de Huawei P Smart

Heel ontwikkelingen en designelementen zijn weggelegd voor high-end smartphones, maar in de laatste maanden zien we dat steeds meer fabrikanten, zoals LG, Sony en Samsung, dergelijke ontwikkelingen naar goedkopere modellen brengt. Huawei mag zich nu ook aan dat rijtje voegen, met de Huawei P Smart. De P Smart beschikt over een scherm van 5,65-inch, dat bijna van rand tot rand loopt. De resolutie bedraagt 2.160 bij 1.080 pixels en de verhouding is 2:1. Onder de motorkap treffen we een  HiSilicon Kirin 659-processor aan.

Daarnaast is er 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagruimte. Middels een micro-sd-kaart is die opslagruimte uit te breiden tot 256 GB. Verder beschikt de Huawei P Smart over Android 8.0, met daaroverheen de EMUI 8.0-schil. De oplaadbare batterij van 3.000 mAh is op te laden middels micro-usb. Op de achterkant zitten twee camera’s van dertien megapixel en op de voorkant zit er eentje van acht megapixel. Daarnaast ondersteunt de P Smart allerlei moderne verbindingen en sensoren, zoals bluetooth, wifi en gps.

Prijzen en beschikbaarheid

De Huawei P Smart is beschikbaar in drie kleuren: zwart, goud en blauw en zal vanaf 16 januari in de voorverkoop gaan. Vanaf 1 februari is de P Smart verkrijgbaar bij alle bekende verkooppunten in Nederland voor een adviesprijs van 259 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Sjaak
    16 januari, 2018 om 22:53

    Ziet er goed uit, maar hoe krijgen ze het voor elkaar om er geen NFC chip in te stoppen. Ik vind dat een behoorlijke misser ! Zelfs een goedkope alcatel heeft dit nog. Dus met dit toestel niet contactloos betalen ! Helaas !

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.