Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei P11 komt als Huawei P20 op de markt’

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2018, 21:56 CategorieAndroid

Een logische naam voor de opvolger van de Huawei P10 zou de Huawei P11 zijn. Geruchten over dit nieuwe toestel gaan al enkele maanden rond, maar bevestigingen hebben we nog niet gekregen. Een bekende lekker, Roland Quandt, heeft op Twitter bekend gemaakt dat we echter geen P11 hoeven te verwachten, maar dat we een flink aantal cijfers gaan overslaan. Het nieuwe vlaggenschip zou de naam Huawei P20 krijgen.

Drie versies van de Huawei P20

De Huawei P20-serie komt in een standaard model, een Lite-model en een Plus-model. In de tweet gaf Roland aan dat de P20 en de P20 Plus de codenamen ‘Emily’ en ‘Charlotte’ hebben gekregen en straks in de kleuren Ceramic Black en Twilight op de markt zullen verschijnen. De P20 Lite, codenaam ‘Anne’, komt in drie kleuren op de markt, te weten Midnight Black, Klein Blue en Sakura Pink.

De codenamen Emily, Charlotte en Anne komen van de familie Brontë, bekende literaire schrijfsters en zussen uit de negentiende eeuw. Bekend werk van de zussen is Jane Eyre, Wuthering Heights en The Tenant of Wildfell Hall. Verwacht echter geen P20-modellen in een thema van de zussen Brontë, het gaat hier puur om de gebruikte codenamen.

Roland Quandt lekt regelmatig nieuws naar buiten in de business, wat achteraf meestal waar blijkt te zijn. Een bron werd echter niet gegeven. Waarschijnlijk horen we meer van het bedrijf over de mogelijke Huawei P20 tijdens de aangekondigde persconferentie op de Mobile World Congress 2018, dat eind februari plaats zal vinden.

  • Delen:
Huawei P10 Plus
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.