Instagram Stories wordt voorzien van de Giphy-zoekmachine

19 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
instagram-app

Er is momenteel een nieuwe bèta-versie van Instagram beschikbaar. Die update brengt de Giphy-zoekmachine met zich mee voor Instagram Stories. Met de zoekmachine is het mogelijk gifjes toe te voegen aan de verhalen die je dagelijks wil vertellen.

Instagram Stories met Giphy

Instagram wordt om de haverklap voorzien van (kleine) bèta-updates; de één interessanter dan de andere. Hoe dan ook, zulke updates geven een mooi beeld van wat we mogen verwachten van de populaire fotodeeldienst. Nu is er een bèta-versie beschikbaar waar de Giphy-zoekmachine aan toegevoegd is. Sommige gebruikers hebben hier namelijk al toegang tot. Met de nieuwe optie is het mogelijk gifjes (bewegende plaatjes) toe te voegen aan de verhalen die je op dagelijkse basis vertelt aan al je vrienden en volgers.

Momenteel is de Giphy-zoekmachine alleen beschikbaar in Indonesië, Brazilië en op de Filipijnen. Dat Instagram Stories toegang krijgt tot gifjes is niet heel vreemd: moederbedrijf Facebook werkt al langer samen met Giphy. Je kunt namelijk ook al reageren binnen de Facebook-app met die grappig bedoelde plaatjes. Helaas is op moment van schrijven niet bekend wanneer we allemaal aan de slag kunnen met deze nieuwe mogelijkheid. Instagram geeft aan vaker nieuwe opties te testen en momenteel niets bekend te maken heeft.

Reacties (0)