Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 11.3 brengt fix voor vertraagde iPhones en nieuwe animoji

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2018, 15:05 CategorieiPad

Apple heeft laten weten dat softwareversie iOS 11.3 een fix zal introduceren voor de vertraagde iPhones en nieuwe animoji zal meebrengen. De update moet deze lente beschikbaar zijn. De eerste bèta van 11.3 is al beschikbaar, maar de fix is nog niet aanwezig.

Fix voor vertraagde iPhones onderweg

Apple heeft bevestigd dat de volgende update voor iOS, iOS 11.3, een fix zal bevatten voor de vertraagde iPhones. CEO Tim Cook had al eerder bevestigd dat een dergelijke update onderweg was, maar maakte destijds niet bekend wanneer we de update kunnen verwachten. De bedoeling is dat we deze update in de lente gaan verwelkomen, dus moeten we nog wel een paar weken wachten. De eerste bèta van 11.3 is al beschikbaar voor testers. Maar de nieuwe batterijmogelijkheden zijn helaas nog niet aanwezig.

Wanneer die mogelijkheden worden geïntroduceerd, dan kun je binnen de instellingen aangeven dat je de vertraging wil opheffen. Mensen met vertraagde iPhones moeten er dan wel rekening mee houden dat hun smartphone zomaar uit kan vallen of dat er andere dingen kunnen gebeuren. Daarnaast zal de nieuwste iOS-versie nog wat andere prestatieverbeteringen en bugfixes introduceren en is het zo dat je nieuwe animoji mag verwachten. Het wachten is nu totdat Apple bekendmaakt wanneer we precies versie 11.3 kunnen downloaden.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.