Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhones voor 2019 hebben mogelijk een kleinere inkeping’

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2018, 17:11 CategorieiPhone

De iPhones voor 2019 hebben mogelijk een smallere inkeping, omdat Apple de front- en de 3d-camera zou willen combineren. Mocht Apple hierin slagen, dan zou de inkeping een stuk smaller moeten worden dan we nu zien op de iPhone X.

iPhones voor 2019 krijgen smallere inkeping – gerucht

Het Zuid-Koreaanse ETNews meldt dat de iPhones voor 2019, en verder, mogelijk een smallere inkeping gaan krijgen. De redactie baseert zich op ‘bronnen uit de industrie’, die melden dat Apple momenteel onderzoekt hoe het de front- en Truedepth-camera kan combineren.

According to industries, it is heard that Apple is planning to strengthen face sensing function starting from 2019 models. That is why it is planning to increase number of parts that will be used for iPhones and is looking into combination of a face recognition module with a camera module.

Hierboven wordt er een face recognition module beschreven en dat is enigszins verwarrend. De 3d-camera op de iPhone X bestaat namelijk uit drie onderdelen en er wordt verder niet beschreven hoe Apple voornemens zou zijn alles te combineren. Dat is dus nog iets wat we moeten bezien.

In de vele recensies over de iPhone X komt er vaak eenzelfde kritiekpunt naar boven: het edge-to-edge display is niet helemaal voorkantvullend en die kleine inkeping is voor veel mensen een doorn in het oog (maar voor nog meer mensen waarschijnlijk helemaal niet). Desondanks is dat reden genoeg voor Apple om daar wat op te verzinnen. De inkeping smaller maken is een oplossing.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.