Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lego-gamesmaker opent studio voor smartphone- en tabletgames

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2018, 9:10 CategorieGaming

TT Games, de bekende ontwikkelaar van Lego-spellen, heeft laten weten dat er een nieuwe studio is geopend, die in het teken staat van smartphonegames. TT Games Brighton zal zich richten op het ontwikkelen van originele titels voor mobiel.

Nieuwe studio voor smartphonegames van Lego

In de afgelopen jaren hebben Lego en TT Games flink gescoord met het produceren van videogames op basis van de populaire bouwsteentjes. Onder meer door grote en bekende franchises te combineren met het bouw- en avontuuraspect, maar ook door zo nu en dan originele titels uit te brengen (zoals de games gebaseerd op The Lego Movie). Woensdag maakt TT Games bekend een nieuwe studio te openen voor de ontwikkeling van smartphonegames. Deze studio heet TT Games Brighton en wordt aangestuurd door Jason Avent.

Jason Avent is oprichter van Boss Alien en maker van CSR Racing en heeft dus flink wat ervaring in de videogame-industrie. Vooralsnog is het niet bekend aan wat voor titels deze studio gaat werken. Wel weten we dat het originele titels gaan worden. Of de studio ook zal worden ingezet voor de productie van ports van bestaande titels (wanneer een bestaande titel van het ene naar het andere platform wordt omgezet), is niet bekend. Voor nu lijkt het er in elk geval op dat TT Games Brighton voornamelijk aan eigen spellen gaat werken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.