Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo komt met twee convertibles en tablet in 2018

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2018, 12:11 CategorieWindows

Lenovo heeft het ThinkPad-portfolio voor 2018 gepresenteerd. In de 2018-lijn vinden we twee convertibles die zijn voorzien van een 8e generatie Intel-processor.

Het gaat om de ThinkPad X380 Yoga en de ThinkPad L380 Yoga. Beide convertibles beschikken over Windows Hello, dat een brede ondersteuning biedt voor gezichtsherkenning. De convertibles beschikken ook over een speciale webcamcover om de camera te beveiligen wanneer je deze niet gebruikt. Daarnaast beschikken de Yoga-modellen over een universele usb type-c oplader.

De ThinkPad x380 Yoga is een 13,3″-convertible met Active Pen en een batterijduur van 13,6 uur. Beveiligde toegang heb je via de IR-camera en Windows Hello. De convertible heeft een adviesprijs van 1459 dollar en ligt deze maand nog in de winkels. De ThinkPad L380 Yoga behoort tot de goedkopere serie ThinkPads met een prijs vanaf 549 dollar. Dit model zal in februari moeten verschijnen.

Tablet 10 voor de zakelijke markt

Daarnaast komt het merk met de Lenovo Tablet 10. Deze hybride met Intel Celeron N-processor beschikt over een vingerafdrukscanner en een geïntegreerde oplaadbare stylus. Lenovo richt zich met name op de zakelijke markt met deze tablet met sectorspecifieke oplossingen zoals in de gezondheidszorg of de retail. Ook heeft de tablet een Trusted Platform Module voor businessclass beveiliging. De Tablet 10 gaat 9 uur mee op de batterij. Over de prijs is nog niets bekend.

We verwachten dit weekend tijdens de CES 2018 meer informatie over de nieuwe ThinkPad-lijn en de tablet van Lenovo.

  • Delen:

Reacties

  1. Jasper
    17 februari, 2018 om 18:44

    Dit is zeer interessant. Hoe is deze nu in verhouding tot de Surface pro?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.