Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lenovo Miix 630-convertible krijgt Qualcomm Snapdragon 835’

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2018, 12:52 CategorieWindows

Het ziet ernaar uit dat de Lenovo Miix 630, een convertible van de fabrikant, wordt voorzien van de Qualcomm Snapdragon 835. Het bedrijf heeft deze informatie nog niet zelf naar buiten gebracht, dus moeten we het doen met het huidige gerucht.

Lenovo Miix 630 met Snapdragon 835 – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet gaat Lenovo een eigen Windows 10-convertible lanceren die is voorzien van de Qualcomm Snapdragon 835-chipset. Deze convertible zal dus gaan werken met het nieuwe platform dat Microsoft onlangs introduceerde, waar onder meer HP en Asus ook mee aan de haal gaan. De pagina waar deze informatie op te lezen was is inmiddels offline gehaald, waardoor we het dus voorlopig met het gerucht moeten doen. Lenovo heeft zelf nog niets naar buiten gebracht, maar zal dat wellicht deze week gaan doen.

De Snapdragon 835 zou dan terechtkomen in de Ideapad Miix 630 van Lenovo, een convertible die je ook als een tablet kunt gebruiken. Naast een lange accuduur en ondersteuning voor 4g-netwerken, zou het apparaat ook 4 GB aan werkgeheugen krijgen en 128 GB aan opslagruimte. Het besturingssysteem zal mogelijk Windows 10 S worden. Net zoals bijvoorbeeld de Microsoft Surface Pro-lijn, zal ook deze tablet een los toetsenbord en een aparte stylus gaan krijgen. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van het bedrijf.

  • Delen:
Lenovo Miix 630
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.