Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G7 te zien op website, krijgt mogelijk Snapdragon 835-processor

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2018, 9:35 CategorieAndroid

LG heeft melding gemaakt van de aankomende LG G7 op zijn eigen website, met de melding dat het toestel Quick Charge 4.0 ondersteunt. Dat doet nu vermoeden dat het toestel wordt geleverd met een Qualcomm Snapdragon 835-processor, in plaats van een 845.

LG G7 krijgt mogelijk oudere processor

LG heeft de LG G7 nog niet aangekondigd, maar het aankomende vlaggenschip is inmiddels wel al gespot op de officiële website van het bedrijf. Op de Britse site is nu te lezen dat het toestel ondersteuning zal aanbieden voor Quick Charge 4.0, waardoor nu het vermoeden leeft dat het apparaat wordt geleverd met een oudere processor, de Qualcomm Snapdragon 835. Quick Charge 4+ bestaat namelijk ook al en Qualcomm koppelt die oplaadtechnologie vaak aan de nieuwe Qualcomm Snapdragon 845-processor.

Echter, fabrikanten kunnen zelf bepalen welke functies ze wel en niet toevoegen, natuurlijk. Zo is er al een smartphone aangekondigd die Quick Charge 4+ ondersteunt, maar is voorzien van de Snapdragon 835. Het één sluit het ander dus niet uit en de LG G7 zou dan nog steeds geleverd kunnen worden met de nieuwe processor. Maar het andere gerucht dat Samsung al beslag heeft gelegd op een grote voorraad van de 845, betekent ook weinig goeds voor LG, die daardoor minder kans heeft om zijn toestel van de processor te voorzien.

Of het heel veel gaat uitmaken, is nog maar de vraag. Zowel de 835 als de 845 zijn gemaakt volgens het 10nm-proces. Het grote verschil tussen beide processors is dat de 845 het model is van de tweede generatie.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.