Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG zal niet meer jaarlijks smartphones gaan uitbrengen

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2018, 9:57 CategorieAndroid

LG heeft laten weten dat het bedrijf afstapt van een jaarlijks releaseschema voor haar prominente smartphones. Nu zal het bedrijf alleen nog nieuwe iteraties binnen de G- en V-serie uitbrengen wanneer het daar tijd voor is, laat de vice-voorzitter weten.

LG gooit het roer om

De laatste paar jaar probeert LG het op te nemen tegen Samsung met smartphones die elk jaar een nieuwe versie krijgen. Maar helaas heeft die strategie geen vruchten afgeworpen, omdat het bedrijf het constant moest afleggen. Daarom is het tijd om het roer om te gooien. De vice-voorzitter van de fabrikant, Cho Sung-jin, laat weten dat de G- en V-series niet meer worden voorzien van jaarlijkse updates. In plaats daarvan zullen er alleen toestellen verschijnen wanneer de tijd daarvoor rijp is, wanneer dat ook precies mag zijn.

Hiervoor was het niet vreemd om aan te nemen dat we aan het begin van het jaar een nieuwe G-smartphone zagen (die het moest opnemen tegen de Galaxy S-serie van Samsung) en aan het einde van het jaar een nieuwe V-smartphone (die het moest opnemen tegen de Galaxy Note). Heel vreemd is de keuze echter niet, aangezien LG al elf kwartalen op rij verlies maakt als het om de afdeling van mobiele apparaten aankomt. Het volgende toestel dat nu, zoals het er naar uitziet, op de planning staat, is de G7.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.