Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface Book 2 in 15-inch vanaf 6 april verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2018, 10:59 CategorieWindows

Op 14 december verscheen de Microsoft Surface Book 2 met een 13,5″-display in de Nederlandse winkels. De 2-in-1 laptop werd in oktober officieel aangekondigd in twee verschillende versies. De 13,5-inch verscheen in december, maar voor de 15-inch was nog geen datum bekend voor de Nederlandse markt. De grotere versie was eerst exclusief voor de Verenigde Staten. Tot nu toe, want Microsoft heeft in een persbericht laten weten dat de 15-inch Surface Book 2 vanaf 6 april verkrijgbaar is op de Nederlandse markt.

De 15-inch Microsoft Surface Book 2 met Windows 10 Pro komt in drie verschillende versies op de markt. Zo komt er een versie met i7-processor met 256 GB opslaggeheugen, een versie met i7-processor met 512 GB opslaggeheugen en een versie met i7-processor en 1 TB opslaggeheugen. De verkoopadviesprijzen zijn respectievelijk 2799 euro, 3299 euro en 3799 euro voor de drie verschillende modellen.

Krachtige specificaties

Volgens Microsoft is de Surface Book 2 in 15-inch krachtiger dan ooit met een 8e generatie Intel Quad Core-processor en een Nvidia GeForce grafische kaart. De 2-in-1 laptop heeft een batterijduur tot wel 17 uur. In 2015 verscheen de eerste Surface Book, een krachtige 2-in-1 laptop waar Tablets Magazine nog altijd erg positief over is. De Surface Book 2 is volgens Microsoft vijf keer zo krachtig.

De preorder voor de Microsoft Surface Book 2 in 15-inch start op 5 maart. De grotere versie van de 2-in-1 laptop ligt op 6 april in de Nederlandse winkels.

 • Delen:
Microsoft Surface Book 2
Windows 10

Reacties

 1. Mariska Poot
  08 november, 2018 om 11:59

  Goedemorgen,

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een stevige hoes, of standaard voor de:
  Microsoft Surface ProBook 2 15 inch.
  Blijkbaar is dit erg moeilijk te vinden, kunnen jullie mij helpen?

  Met vriendelijke groet,

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.