Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke render van LG G7 toont smalle schermranden

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2018, 9:13 CategorieAndroid

Er is een render gelekt waarop we mogelijk het design te zien krijgen van de LG G7: het toestel zou dan smallere schermranden gaan krijgen. De verwachting is dat LG de aankomende G7 in april van 2018 op de markt gaan brengen.

Render van LG G7 opgedoken – gerucht

Ondanks het gerucht dat LG voornemens is de G-serienaam in te wisselen voor een andere naam, lijkt het er voorlopig toch op dat het aankomende toestel van de techgigant LG G7 gaat heten. De verwachting is dat het nieuwe vlaggenschip in april op de markt komt (in elk geval in de Verengde Staten), zodat LG met Samsung kan concurreren die tegen die tijd waarschijnlijk al de Samsung Galaxy S9 heeft uitgebracht. De aankondiging kan dus niet lang meer op zich laten wachten. Dit weekend is er een render verschenen.

Als we er vanuit kunnen gaan dat de render het toestel laat zien zoals LG hem later dit jaar gaat presenteren, dan krijgt de LG G7 smallere schermranden dan de LG G6. De randen aan de boven- en onderkant zijn veel smaller gemaakt, terwijl de randen aan de zijkanten bijna niet te zien zijn. Verder valt op dat er op de voorkant twee selfiecamera’s zitten en dat de G7 een grote screen-to-body-verhouding zal gaan krijgen. Links treffen we twee knoppen aan; waarschijnlijk voor het volume. De aan-uitknop zit mogelijk wederom achterop.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.