Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Moto G6, Moto G6 Plus en Moto G6 Play zijn allemaal phablets’

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2018, 9:42 CategorieAndroid

Motorola brengt ons binnenkort de Moto G6-lijn, waar de Moto G6, Moto G6 Plus en Moto G6 Play onder vallen. Het worden allemaal phablets, zoals het er nu naar uitziet. Android-website Droid-life heeft de eerste informatie en afbeeldingen in handen.

Dit zijn mogelijk de Moto G6, Moto G6 Plus en Moto G6 Play

De Motorola Moto Z3 en Z3 Play zijn niet de enige toestellen die vroegtijdig gelekt zijn; ook ligt er nu informatie op straat over de Moto G6-lijn. Zoals het er nu naar uitziet krijgen we dit jaar drie Motorola Moto G6-varianten, namelijk de Moto G6, Moto G6 Plus en de Moto G6 Play. Waarschijnlijk worden deze smartphones onthuld tijdens Mobile World Congress 2018 in Barcelona. De ster van de show is hier de G6 Plus, met zijn scherm van 5,93-inch en Qualcomm Snapdragon 630-processor onder de motorkap.

De Moto G6 Plus zal mogelijk in verschillende varianten verkrijgbaar zijn straks. Als consument kun je kiezen uit 3, 4 of 6 GB aan werkgeheugen en 32 of 64 GB aan interne opslagruimte. Ook krijgt dit toestel twee camera’s op de achterkant (zestien en vijf megapixel) en een selfiecamera van zestien megapixel. De accu heeft een vermogen van 3.200 mAh. De reguliere Moto G6 krijgt een 5,7″-scherm, een Snapdragon 450, 3 of 4 GB aan werkgeheugen en 32 of 64 GB aan interne opslagruimte. De camera’s komen overeen met de Plus.

De accu van de reguliere G6 heeft een vermogen van 3.000 mAh. Beide toestellen krijgen overigens ook een vingerafdrukscanner en een schermverhouding van 2:1. De G6 zou een prijskaartje krijgen van 240 dollar, terwijl de G6 Plus 320 dollar moet kosten. Dan hebben we nog de Moto G6 Play, met een 5,7″-scherm, 720p-resolutie en accu van 4.000 mAh. De vingerafdrukscanner op dit toestel zal op de achterkant zitten, aangezien er, in tegenstelling tot de G6 en G6 Plus, geen knop op de voorkant van de smartphone zit.

  • Delen:
Motorola Moto G6 Plus
Motorola Moto G6 Plus
Android Oreo (8.x)
Motorola Moto G6
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.