Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Motorola Moto Z3 en Z3 Play krijgen gebogen schermranden’

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2018, 9:28 CategorieAndroid

Zoals het er nu naar uitziet zullen de Motorola Moto Z3 en Moto Z3 Play worden voorzien van gebogen schermen, zoals op een Samsung-toestel. Dat is te zien op gelekte persafbeeldingen. Daarnaast is de eerste informatie over de smartphones mogelijk ook al gelekt.

Dit weten we al over de Motorola Moto Z3 en Z3 Play

Motorola is klaar met het ouderwetse design van de smartphone en zet in op dunne randen aan de boven- en onderkant en gebogen schermranden aan de zijkant (zoals op een Samsung-smartphone). Beide toestellen zouden worden voorzien van een 6″-scherm, met een resolutie van 1.080 bij 2.220 pixels. Net zoals andere moderne smartphones krijgen ook de Moto Z3-modellen een schermverhouding van 2:1. Dat blijkt uit informatie die de website Droid-life in handen heeft. Motorola heeft uiteraard niet gereageerd op de geruchten.

Helaas is er verder nog geen informatie naar buiten gekomen over de specificaties, maar de verwachting is dat Motorola de smartphones zal gaan uitrusten met een Qualcomm Snapdragon 845-processor. Op de afbeeldingen is overigens de vingerafdrukscanner niet zichtbaar; mogelijk zit dit onderdeel in het Motorola-logo op de achterkant, of misschien wel in het scherm. Verder is het de verwachting dat Lenovo en Motorola de Motorola Moto Z3 en Z3 Play in de zomer gaan aankondigen; misschien pas vlak voor IFA 2018.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.