Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola test Android 8.0 Oreo voor Moto Z2 Play

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2018, 10:26 CategorieAndroid

Het ziet ernaar uit dat Motorola nu Android 8.0 Oreo aan het testen is voor de Moto Z2 Play, maar dat heeft de fabrikant zelf nog niet bevestigd. Dit is niet het eerste toestel van Motorola dat Oreo krijgt: de Moto Z2 Force heeft de update eerder al ontvangen.

Oreo onderweg naar Moto Z2 Play – gerucht

Motorola, als onderdeel van Lenovo, is momenteel één van de weinige fabrikanten die momenteel een toestel op de markt heeft met Android 8.0 Oreo aan boord. Dat is bijvoorbeeld de Motorola Moto Z2 Force. Maar het ziet er nu naar uit dat nog een smartphone op de update mag rekenen, namelijk de Moto Z2 Play. Hoewel de fabrikant dit nieuws zelf niet naar buiten heeft gebracht, is inmiddels wel duidelijk dat het bedrijf de software test op toestellen in Brazilië. De update lijkt dus aanstaande te zijn.

Dit is geen vreemd nieuws. Motorola kiest vaker Brazilië uit voor het testen van nieuwe software-updates. Helaas betekent dit echter niet dat de update dan snel en voor iedereen zal verschijnen, want op dit moment is niet duidelijk hoe lang Motorola al Oreo test en hoe lang dat nog gaat duren. De update die nu in elk geval is uitgerold voor de mensen met een Moto Z2 Play die zich hebben aangemeld voor het bèta-programma, is in elk geval 1,13 GB groot en wordt geleverd met de beveiligingsupdate van januari. Het wachten is nu op meer info.

  • Delen:

Reacties

  1. Multimediaknaller
    21 mei, 2018 om 10:10

    Inmiddels is het mei, maar van een update nog steeds taal noch teken…. Nee, voor mij geen Moto weer maar ik zoek liever een fabrikant en/of ontwikkelaar die klanten niet maanden zo niet bijna een half jaar laat wachten!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.