Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Moviphone is een smartphone met ingebouwde projector

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2018, 11:37 CategorieAndroid

Men neemt een smartphone en een laserprojector en de Moviphone is geboren. Klinkt dat gek? Dat is het ook, maar het bestaat wel. Wireless Mobi Solutions heeft een smartphone op de markt gebracht met een 5,5-inch display in een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. De processor is een MediaTek 6750 en het toestel heeft 128 GB opslaggeheugen en een batterij met een capaciteit van 4000 mAh.

Moviphone is uitgerust met een laserprojector van 50 lumen

Tot nu toe niet heel spannend, ook als je bedenkt dat het toestel nog op Android 7.0 Nougat draait en maar liefst voor 599 dollar verkocht wordt. Totdat je ontdekt dat de smartphone over een ingebouwde laserprojector beschikt. De Moviphone is uitgerust met een Laser High Definiton 720p pico-projector van 50 lumen. Alle smartphone-content kun je zo direct projecteren. Zo kun je niet alleen films en series kijken vanaf de smartphone op het geprojecteerde scherm, maar ook direct content delen met mensen in je omgeving. Ook in een zakelijk omgeving kan een dergelijke smartphone een uitkomst bieden, door direct presentaties tijdens vergaderingen te kunnen tonen.

De Moviphone werd getoond op de Consumer Electronics Show in Las Vegas. Liliputing heeft het toestel getest en constateerde dat de behuizing slechts een klein beetje groter was dan een normale Android-smartphone. Ook weegt het toestel slechts iets zwaarder dan een normale smartphone.

Via de website van Moviphones kun je het toestel aanschaffen voor 599 dollar, mits je in de Verenigde Staten woont. Het bedrijf is bezig om het toestel ook in andere delen van de wereld op de markt te brengen en komt binnenkort ook met een smartphone met laserprojector die over krachtigere specificaties zal beschikken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.