Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Niantic: Harry Potter-game komt uit in tweede helft 2018

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2018, 15:27 CategorieGaming

Fans van de Harry Potter-franchise kunnen dit jaar hun hart ophalen. Niet alleen komt er een mobiele game in de franchise uit waarin spelers door heel Zweinstein kunnen lopen, ook brengt Pokémon Go-maker Niantic een eigen spel in de franchise uit. Nu is er iets meer duidelijkheid over de release van dat spel.

Harry Potter: Wizards Unite

De game Harry Potter: Wizards Unite komt uit in de tweede helft van 2018. Dat onthulde Niantic CEO John Hanke in een gesprek met de Financial Times. In dat interview vertelde Hanke dat er nog geen definitieve releasedatum is voor het spel, maar dat er hard aan gewerkt wordt.

Details ontbreken tot dusverre ook nog. Naar het schijnt wordt het een mobiel spelletje dat moet lijken op Pokémon Go, waarmee gebruikers door de echte wereld op zoek kunnen naar de virtuele monstertjes. Naar het schijnt doet Niantic iets soortgelijks met de franchise van bedenkster J.K. Rowling en moeten mensen het op straat met hun mobiele telefoon tegen andere ‘tovenaars’ opnemen.

Het gerucht gaat in elk geval dat spelers op verschillende plekken in de echte wereld power-ups kunnen verzamelen en locaties moeten verdedigen. Wellicht dat er dan grote overeenkomsten zullen zijn met de manier waarop Pokémon Go werkt.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.