Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Asus ZenFone Max Plus krijgt Face Unlock

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2018, 14:20 CategorieAndroid

Asus komt met een nieuw toestel voor de betaalbare ZenFone Max-lijn. Het gaat om de Asus ZenFone Max Plus (M1). Deze serie staat bekend om de smartphones met een grote accucapaciteit tegen een scherpe prijs.

De Asus ZenFone Max Plus (M1) krijgt een 5.7-inch FullHD-display met een 18:9 beeldverhouding. Aan boord vinden we de 1.5 Ghz MediaTek MT6750T-processor met een Mali T860MP2-gpu. Het toestel krijgt 4 GB werkgeheugen mee en krijgt uitbreidbaar opslaggeheugen van 32 GB. De ZenFone-serie staat ook bekend om de uitgebreide mogelijkheden voor foto’s en video’s en dat is wederom het geval bij de Asus ZenFone Max Plus (M1). Aan de achterzijde vinden we een dubbele camera met een 16 megapixel f/2.0 en een 8 megapixel f/2.4 groothoeklens. De voorzijde krijgt een selfie-camera van 8 megapixel.

Face Unlock aan boord

Ontgrendelen kan via de vingerafdruksensor en, voor het eerst in een telefoon van Asus, ook met Face Unlock. De hype die de iPhone X heeft ontketend weet de weg inmiddels ook te vinden naar de Android-telefoons. Het lijkt erop dat de Asus ZenFone Max Plus (M1) overigens nog met Android 7.1.1 Nougat wordt geleverd. Hopelijk komt het bedrijf snel met een upgrade naar Android 8.0 Oreo, want een oudere Android-versie in 2018 is toch een beetje jammer. Dual-sim, wifi, bluetooth 4.2, gps en diverse sensoren aan boord zorgen wel voor een zeer complete telefoon en de grote accu van 4130 mAh zorgt voor een standby-tijd van maar liefst 26 dagen. Het toestel ligt als het goed is in februari in de winkel. Een Europese prijs is nog niet bekend, maar in de Verenigde Staten krijgt de smartphone een verkoopadviesprijs van 229 dollar.

  • Delen:
Asus Zenfone Max Plus M1
Android Nougat (7.x)
Asus Zenfone Max M1
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.