Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe iPad verschijnt aan het einde van het jaar’

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2018, 16:10 CategorieiPad

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan is Apple voornemens om tegen het einde van 2018 aan de nieuwe iPad te lanceren. Over deze iPad is eerder al gezegd dat die smalle randen krijgt en zal beschikken over een kleine inkeping, net als op de iPhone X.

Nieuwe iPad verschijnt laat in 2018 – gerucht

Als we geruchtenmakers mogen geloven dan werkt Apple momenteel achter de schermen aan een gloednieuwe iPad. Deze nieuwe iPad tegen het einde van dit jaar gelanceerd moeten worden, als we de doorgaans goedingelichte Apple-analist Mark Gurman mogen geloven. Deze voorspelling staat in een verslag dat aanvankelijk niets met nieuwe iPads te maken heeft en wordt dus terloops genoemd. In dat verslag is te lezen dat Apple voornemens is de chipafdeling verder uit te breiden. Ook zouden er daardoor nieuwe laptops en pc’s uitkomen.

Over de nieuwe iPad wordt gezegd dat het een tablet met dunne randen wordt. Het design zou veel weghebben van het design van de iPhone X. Ook zou de iPad een kleine inkeping krijgen, waar allerlei technologie te vinden zou zijn, zoals een camera en 3d-scanner. Deze Apple-tablet zou dus, zoals het er nu naar uitziet, gaan kunnen beschikken over Face ID. Uit recente iOS 11.3-code blijkt dat Apple mogelijk met de term modern_ipad verwijst naar het onaangekondigde apparaat, maar verder heeft het bedrijf nog niets naar buiten gebracht.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Reacties

  1. Patrick
    02 juli, 2018 om 14:34

    Kan er dan eindelijk 4GB ram vanaf…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.