Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe Nokia 6 wordt deze week onthuld’

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2018, 12:45 CategorieAndroid

HMD Global heeft het merk Nokia opnieuw de smartphonewereld in gebracht. Dat deed het bedrijf onder andere met de Nokia 6, die vorig jaar is verschenen. Het lijkt er momenteel op dat er een tweede generatie Nokia 6-smartphone klaarstaat en het zou zomaar kunnen dat de nieuwe Nokia 6 deze week al officieel wordt onthuld.

Het toestel moet verschijnen onder de naam Nokia 6 (2018) en is al verschenen op diverse Chinese websites, waaronder de Chinese keuringsauthoriteit TENAA. Volgens TENAA zou het toestel een 5,5″-display krijgen in FullHD. De processor is een Snapdragon 630 en het werkgeheugen zou 4 GB bedragen. Het toestel zou komen in een versie met 32 GB of 64 GB uitbreidbaar opslaggeheugen.

Kleine upgrade van de vorige Nokia 6

De verdere specificaties lijken op de eerste generatie Nokia 6. Het toestel krijgt een camera met 16 megapixel aan de achterkant en een camera met 8 megapixel aan de voorkant. De Nokia 6 (2018) zou nog op Android 7.1.1 Nougat draaien. Dit is wel opvallend te noemen, want andere Nokia-toestellen van HMD Global hebben of krijgen al een update naar Android 8.0 Oreo. Verder krijgt het toestel een 3000 mAh batterij en heeft het 148.8 x 75.9 x 81.5 mm als afmetingen.

Daarnaast zijn er nieuwe afbeeldingen gelekt via de Chinese website Tech.sina. Gisteren lekte het nieuws naar buiten dat er ook vier nieuwe smartphones van Nokia voor 2018 in de planning staan.

Edit 18:21 uur: Nieuwe afbeeldingen voor de Nokia 6 (2018) zijn zojuist verschenen via de Chinese website Suning. Deze ogen dermate echt, dat het zomaar zou kunnen gaan om de officiële afbeeldingen vanuit HMD Global.

 

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)
Nokia 8 Sirocco
Android Oreo (8.x)
Nokia 6 (2018)
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.