Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe OnePlus verschijnt in het tweede kwartaal van 2018

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2018, 9:24 CategorieAndroid

De directeur van het bedrijf OnePlus, bekend van goede en betaalbare smartphones, laat weten dat het nieuwe model binnenkort verschijnt. De nieuwste smartphone van de populaire fabrikant moet in het tweede kwartaal van 2018 gaan verschijnen.

Nieuwe OnePlus in tweede kwartaal 2018

De CEO van OnePlus, Pete Lau, heeft laten weten dat de volgende smartphone van het bedrijf, mogelijk de OnePlus 6, in het tweede kwartaal van 2018 zal verschijnen. Het zal dan wel tegen het einde van dat kwartaal zijn. Dit nieuwe model zal in elk geval worden voorzien van de Qualcomm Snapdragon 845-processor. De toestellen van het bedrijf lijken steeds populairder te worden. Toen de 5T op de markt kwam, duurde het niet lang voordat het verkooprecord van de 5 werd verbroken. De verwachtingen zijn dus hooggespannen voor de 6.

Het huidige model, de 5T, is een fijn toestel, kun je lezen in onze recensie. Het is een premium smartphone voor een midrange prijs, en waarschijnlijk één van de beste Android-smartphones die je op dit moment kunt kopen. Er zitten ook een aantal nadelen aan dit toestel natuurlijk. Zo is de camera niet jé-van-hét en kan het zijn dat het scherm nogal snel krast. Laten we dus hopen dat het bedrijf alle positieve punten van de 5T meeneemt, en de weinige nadelen laat voor wat ze zijn. Het wachten is nu op de officiële aankondiging.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.