Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe renders tonen meer van design Samsung Galaxy S9

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2018, 11:40 CategorieAndroid

Het is eindelijk 2018 en dat betekent dat er weer heel wat te komen staat op het gebied van smartphones en tablets. We schreven daarom al over de trends die we dit jaar verwachten, maar hebben ook gewone smartphones om naar uit te kijken. Zo schijnt Samsung eind februari de Galaxy S9 te onthullen. Daarvan lijken nu designs gelekt te zijn.

Design Samsung Galaxy S9

De Galaxy S9 lekte op de Chinese site Weibo en toont mogelijk renders die Samsung onder de pers zal verspreiden. De telefoons zien er heel erg bekend uit en lijken bijzonder veel op de Galaxy S8 qua ontwerp. Voorop is een groot scherm te zien dat nagenoeg de hele voorkant bedekt en gebogen randen heeft. Verder is er bovenaan enkel plek voor een speaker en wat camera’s en sensoren.

Op de achterkant van het toestel zien we een enkele camera en daaronder een vingerafdrukscanner, precies zoals in geruchten al naar voren kwam. Rechts van de camera zien we nog een flitser en hartslagmonitor. De Galaxy S9 lijkt een enkele camera te hebben, maar de Galaxy S9+ schijnt een dubbele cameralens te hebben aan de achterkant.

Verder lijken de renders te suggereren dat de toptelefoon van Samsung de 3,5mm-ingang krijgt, waar andere fabrikanten als Apple en Google die weggelaten hebben. Het apparaat zou in de loop van februari gepresenteerd worden, een stuk eerder dan verwacht. Dat komt omdat het bedrijf ook nog een speciaal toptoestel met gebogen scherm zou presenteren: de Galaxy X.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.