Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nintendo trekt dit jaar de stekker uit het populaire Miitomo

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2018, 10:29 CategorieApplicaties

Nintendo heeft bekendgemaakt dat het bedrijf dit jaar de stekker trekt uit de populaire communicatie-applicatie Miitomo. Mocht je tegen die tijd nog steeds niet-uitgegeven muntjes hebben, die je had aangeschaft, dan krijg je je geld terug van het Japanse bedrijf.

Miitomo stopt in mei

Nintendo heeft besloten om de stekker uit Miitomo te trekken. Dit was Nintendo’s eerste app voor smartphones en tablets, die in het teken staat van communiceren met je vrienden. Daarnaast heeft het bedrijf laten weten dat het vanaf nu ook geen speciale coins meer verkoopt. Met deze in-game currency koop je allerlei dingen voor je Mii, zodat je hem verder kunt aanpassen. Tot aan de sluiting kun je nog steeds coins verzamelen door bijvoorbeeld dagelijks een keertje in te loggen, maar daar houdt het dus voor nu even bij op.

Mocht je nog coins hebben die je niet hebt uitgegeven, maar die je wel met echt geld hebt gekocht, dan zal Nintendo je dat bedrag teruggeven. De app werkt nog tot 9 mei 2018, maar daarna kun je niet meer inloggen. Ondanks het feit dat Miitomo geen groot succes is, kon het wel rekenen op een gigantische hype tijdens de lancering. Nintendo focust zich sinds de release van de Nintendo Switch steeds minder op Mii’s, waardoor de populariteit van de app misschien is teruggelopen. Hoe dan ook, tot en met 9 mei kun je de app dus blijven gebruiken.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.