Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nu ook persrenders gelekt van nieuwe Sony-smartphones

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2018, 14:29 CategorieAndroid

Afgelopen dinsdag lekten er afbeeldingen en video’s uit van drie nieuwe Sony-smartphones. Het ging om de Sony Xperia L2, de Sony Xperia XA2 en de Sony Xperia Xa2 Ultra. Nu zijn er ook persrenders gelekt van de smartphones. Deze geven een veel beter beeld van de aankomende nieuwe telefoons.

De afbeeldingen werden gelekt door de bekende lekker Evan Blass van Twitter-account EVLeaks en werden geplaatst op Venturebeat. Officieel is er nog geen bericht vanuit Sony over de drie nieuwe smartphones, maar de verwachting is dat er meer informatie naar buiten komt tijdens de CES die morgen zal starten.

Sony Xperia XA 2 en XA2 Ultra

De Sony Xperia XA2 is de opvolger van de XA uit 2016 en de XA1 uit 2017. Sony is overgestapt van Mediatek naar Qualcomm-chipsets. Volgens EVLeaks zou het toestel geen 830-processor, maar een Snapdragon 630s aan boord hebben. De XA2 heeft een 5,2″-display in een resolutie van 1.920 x 1.080 pixels. De XA2 Ultra krijgt een 6″-display. Voor de XA2 geldt 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen, terwijl het Ultra-model het met 4 GB en 64 GB zal moeten doen.

Ook de camera’s zijn verschillend. De XA2 krijgt een camera van 21 megapixel en een selfiecamera van 7 megapixel. De achtercamera kan ook in 4K filmen. De XA2 Ultra zou dezelfde achtercamera krijgen, maar een dubbele selfiecamera van 15 megapixel. Deze kan ook in 4K filmen. Beide toestellen komen met Android 8.0 Oreo.

Sony Xperia L2

Over de Sony Xperia L2 is minder informatie bekend. Het toestel zou een 5,2″-display in 720p krijgen en mogelijk nog op Android Nougat draaien.

De persrenders tonen nog het typische Sony-design, dit terwijl Sony eerder had aangegeven het design te gaan aanpassen. Wellicht waren de huidige smartphones toen al een tijdje in ontwikkeling en worden er op de CES 2018 meer nieuwe toestellen getoond.

  • Delen:
Sony Xperia XA1 Ultra
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.