Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Ontwikkeling van LG G7 opnieuw begonnen, huidige model geschrapt’

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2018, 17:16 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan is het zo dat de ontwikkeling van de LG G7 is gestopt en dat het team opnieuw moet beginnen. Eerder kwam al naar buiten dat LG afstapt van jaarlijkse updates voor grote smartphoneseries, maar onduidelijk is of de G7 daar onder valt.

Ontwikkeling LG G7 geschrapt – gerucht

LG Electronics-vicevoorzitter Jo Seong-jin heeft naar verluidt tegen de mobiele afdeling van het bedrijf gezegd dat het team terug naar de tekentafel moet voor de LG G7. Dat meldt althans The Investor. Wat dit voor de releasedatum betekent, is nog niet bekend. Zoals het er nu naar uitziet verschijnt het vlaggenschip in april, maar een exacte datum is nog niet bekend. Mogelijk wordt de nieuwe datum in de laatste twee weken van februari bekendgemaakt. Laten we dus hopen dat we tijdens Mobile World Congress 2018 meer horen.

De reden voor het annulering van de huidige versie van de LG G7 zou heel simpel zijn: het toestel zou te weinig vernieuwing met zich meebrengen ten opzichte van de LG G6. Het zou gaan om dunnere randen en betere gezichtsherkenning. Waarschijnlijk wil LG er dus voor zorgen dat de G7 echt iets unieks gaat aanbieden in de strijd met de Samsung Galaxy S9. Eerder liet LG al weten dat het afstapt van jaarlijkse releases voor grote smartphoneseries, maar tot op heden is het nog niet duidelijk of dit ook zal gaan gelden voor de G7.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.