Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook LG patenteert een smartphone die uit te vouwen is tot tablet

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2018, 10:45 CategorieHardware

LG heeft een smartphone gepatenteerd die helemaal uit te vouwen is tot een tablet. Wanneer LG een dergelijk product zal lanceren, is helaas niet bekend. Het patent is vorig jaar in juli aangevraagd, maar pas deze week gepubliceerd.

LG werkt mogelijk aan opvouwbare smartphone

De opvouwbare smartphones krijgt steeds meer aandacht. Niet alleen Samsung werkt aan een dergelijk product achter de schermen, fabrikant ZTE heeft er zelfs al eentje uitgebracht (die binnenkort ook naar Europa komt). LG is ook een fabrikant die aan zo’n hybride apparaat werkt. Deze week is er een nieuw patent van het bedrijf opgedoken, waardoor we mogelijk kunnen zien wat de fabrikant gaat uitbrengen — maar in elk geval in gedachte heeft. Het patent is in juli geregistreerd, maar pas deze week gepubliceerd.

Zo op het eerste gezicht lijkt de opvouwbare smartphone van LG op de ZTE Axon M. Maar in tegenstelling tot de Axon M heeft deze smartphone geen grote rand in het midden (waardoor je niet meer het idee hebt dat er twee smartphones aan elkaar geplakt zijn). Het idee van LG laat zien dat het scherm aan de buitenkant wordt omgebogen. Dat oogt wel een beetje vreemd, omdat je dan mogelijk altijd één beeldscherm bekrast wanneer je hem neerlegt. Het wachten is nu op LG, die hopelijk binnenkort een aankondiging doet.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.