Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook Twitter voegt stilletjes aan ondersteuning voor notificatiekanalen toe

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2018, 9:19 CategorieApplicaties

Twitter heeft het zelf niet aangekondigd, maar de Android-applicatie van het sociale netwerk biedt ondersteuning aan voor notificatiekanalen. Wellicht zit er een logische reden achter dat het bedrijf hierover niets heeft aangekondigd.

Twitter met notificatiekanalen

Gisteren kwam in het nieuws dat WhatsApp, de populairste berichtendienst van dit moment, op Android ondersteuning aanbiedt voor notificatiekanalen. Dit kan alleen op Android 8.0 of hoger en stelt gebruikers in staat per type notificatie in te stellen hoe die zich moet gedragen. Twitter mag zich nu ook aan het rijtje apps voegen die deze kanalen ondersteunt, maar het bedrijf heeft dit zelf niet naar buiten gebracht. De redactie van Android Police heeft dit ontdekt; echter, de kanalen blijken er al een tijdje in te zitten.

De Twitter-app heeft deze kanalen mogelijk al sinds september, zelfs. Je kunt het gedrag van allerlei soorten notificaties aanpassen (zoals privéberichten, belangrijke tweets en meer), maar wanneer je de instellingen binnen Android aanpast dan past de app die instellingen niet aan binnen de app zelf. Wellicht test het bedrijf achter de app de nieuwe mogelijkheden nog, en is dat de reden dat er nog geen aankondiging is gedaan. Wil je dus notificaties beheren voor dit sociale netwerk, dan moet je dat voorlopig in de applicatie zelf doen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.