Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Opvouwbare ZTE Axon M komt voor eind maart naar Europa toe

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2018, 9:54 CategorieAndroid

Fabrikant ZTE heeft laten weten dat de opvouwbare smartphone ZTE Axon M voor het einde van maart naar Europa toe zal komen. Daarnaast heeft de telefoonproducent laten weten in de toekomst meer van deze smartphones uit te gaan brengen.

ZTE Axon M naar Europa

ZTE heeft vorig jaar een opmerkelijke smartphone aangekondigd: eentje die je kunt opvouwen en weer kunt uitklappen. Het is weliswaar nog niet de opvouwbare tablet die je voor ogen hebt (het zijn in feite twee smartphones aan elkaar gekoppeld), maar voorlopig komt dit wel in de buurt. Voorheen was deze smartphone exclusief weggelegd voor de Verenigde Staten, maar nu is bekendgemaakt dat het toestel ook vanaf 20 januari in China te koop is en voor het einde van maart naar Europa zal komen. Dat heeft de fabrikant laten weten.

De opvouwbare smartphone zal dan bij leidende providers verkocht worden. Onduidelijk is nog of dit ook voor de Benelux geldt, maar de ZTE Axon M is dus in elk geval onderweg naar ons continent. De Axon M beschikt over twee schermen van 5,2-inch, een Qualcomm Snapdragon 821-processor en 4 GB aan werkgeheugen. Ook is er een twintig megapixel-camera aanwezig en krijg je 64 GB aan opslagruimte tot je beschikking. Het besturingssysteem dat ZTE levert is Android 7.1.2; laten we hopen dat Android 8.0 later verschijnt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.