Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Panasonic kondigt ATEX-versie van Panasonic Toughpad FZ-G1 aan

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2018, 12:17 CategorieWindows

Panasonic heeft de nieuwste versie aangekondigd van de populaire Panasonic Toughpad FZ-G1. Het gaat hier om de ATEX-versie. De vernieuwde Toughpad is een fully-rugged Windows-tablet van 10,1-inch met een batterijduur van veertien uur en meer functionaliteit.

Dit is de ATEX-versie van de Panasonic Toughpad FZ-G1

Panasonic heeft dinsdag een nieuwe versie van de populaire Panasonic Toughpad FZ-G1 aangekondigd, de zogenaamde ATEX-versie. Deze versie is met name bedoeld voor de chemische, olie- en gasindustrie. Medewerkers in de chemische, olie- en gasindustrie werken vaak buiten en hebben een apparaat nodig dat in alle omstandigheden optimaal gebruikt kan worden; of ze nu in de regen informatie op het scherm moeten intypen, het scherm bij fel zonlicht moeten lezen of informatie moeten invoeren met een pen of met handschoenen aan.

De nieuwe versie van de FZ-G1 is een Windows 10 Pro-apparaat met hoogwaardige prestaties en een zesde generatie Intel Core i5-6300u vPro CPU-processor dat uitgebreide compatibiliteits- en verbindingsopties biedt. Met een batterijduur van veertien uur en een direct verwisselbare batterij kan de Panasonic Toughpad FZ-G1 ATEX-tablet lang meegaan. Het ecosysteem van accessoires en randapparatuur zorgt ervoor dat het apparaat in allerlei omgevingen gebruikt kan worden; of het nu in een houder is geplaatst of wordt gedragen.

En net als de hele reeks fully-rugged apparaten van Panasonic is de tablet getest om extreme omstandigheden te weerstaan en gecertificeerd conform MIL-STD 810G- en IP65. Dankzij de flexibele configuratie-opties kan de tablet uitgerust worden met een 2D-barcodelezer, GPS, micro-sd, tweede usb 2.0, bedraad lan of smartcardlezer. Om te waarborgen dat het apparaat aan de certificeringsnormen voldoet, heeft Panasonic een speciale batterij voor de tablet ontworpen en is de tablet voorzien van een speciale leren hoes.

Prijs en beschikbaarheid

De Panasonic Toughpad FZ-G1 ATEX-tablet is verkrijgbaar vanaf februari 2018. De adviesprijs bedraagt 3.028 euro (exclusief btw).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.