Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go in februari niet langer te spelen op iPhone 5/5C en ouder

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2018, 15:41 CategorieGaming

Niantic heeft in een persbericht bekend gemaakt dat Pokémon Go vanaf februari niet langer te spelen is op oudere iPhones en iPads.

Niantic heeft een update klaarstaan voor Pokémon Go waarmee er een einde komt aan de ondersteuning voor Apple-apparaten die niet kunnen upgraden naar iOS 11. Het gaat om de iPhone 5 en iPhone 5C, maar ook om de iPad 2 en de 1e generatie iPad mini. Ook de iPad van de 3e en de 4 generatie worden niet langer ondersteund. Wat Niantic van plan is met de nieuwe update is nog niet bekend, maar het bedrijf komt met verbeteringen in het populaire augmented reality-spel die meer capaciteit vragen dan de oudere iPhone en iPad-modellen aankunnen.

Vanaf 28 februari geen ondersteuning meer op oudere Apple-apparaten

De upgrade wordt op 28 februari uitgebracht. Vanaf die datum is het niet langer mogelijk om Pokémon Go te spelen op de oude iPhone en iPad-modellen. Niantic raadt spelers aan om over te stappen naar een smartphone of tablet die nog wel ondersteund wordt. In het geval van Apple gaat het dan om apparaten die op iOS 11 draaien. Zo raak je geen PokéCoins of andere items kwijt.

Niantic heeft een lijst vrijgegeven met meer informatie over de getroffen iPhones en iPads.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.