Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Prototype van Motorola Moto G6 Plus te zien op gelekte foto’s’

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2018, 9:48 CategorieAndroid

Er zijn foto’s opgedoken waarop we mogelijk een prototype van de aankomende (en onlangs gelekte) Motorola Moto G6 Plus te zien krijgen. Het apparaat op de foto’s lijkt in elk geval op de smartphone die te zien is op de afbeeldingen van het vorige lek.

Is dit de Motorola Moto G6 Plus?

Bijna heel de lineup voor 2018 van Motorola lekte eerder deze week. Hier lees je wat we tot nu toe weten of de Moto G6-lijn en hier lees je alles wat we weten over de nieuwe Moto Z3-toestellen. De afbeeldingen in die berichten zijn bedoeld voor de pers; foto’s waarop de toestellen te zien zijn waren er nog niet. Tot vandaag, aangezien er twee foto’s zijn opgedoken waarop we mogelijk de Motorola Moto G6 Plus te zien krijgen. Het toestel op deze foto’s lijkt in elk geval sterk op de smartphone van de eerder gelekte afbeeldingen.

De foto’s zijn gespot op het internetforum Reddit. Het gaat hier om een prototype, waardoor de kans zeer groot is dat er nog wat veranderd aan het design zoals je hem hier ziet. Zoals het er nu naar uitziet zal de Motorola Moto G6 Plus de Qualcomm Snapdragon 630 gaan krijgen, en 3, 4 of 6 GB aan werkgeheugen. Ook zou je moeten kunnen kiezen tussen 32 of 64 GB aan interne opslagruimte. Ook zou het toestel direct toegang krijgen tot Android 8.0 Oreo en een accu van 3.200 mAh hebben. Motorola heeft hierop nog niet gereageerd.

  • Delen:
Motorola Moto G6 Plus
Motorola Moto G6 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.