Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung-directeur bevestigt: Galaxy S9 wordt in februari onthuld

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2018, 9:22 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy S9 wordt in februari aangekondigd, heeft een Samsung-directeur bevestigd voor de CES 2018-presentatie. Het kan zijn dat het Zuid-Koreaanse bedrijf het toestel al achter gesloten deuren heeft gepresenteerd aan telecomproviders.

Galaxy S9-presentatie in februari

In de afgelopen maanden zijn er heel wat geruchten verschenen over de presentatie van de Samsung Galaxy S9. Het toestel zou in januari worden gepresenteerd, dan weer in februari en later zelfs weer in maart. Maar nu is de kogel door de kerk. DJ Koh, de man die bij Samsung verantwoordelijk is voor de divisie van mobiele apparaten, heeft vlak voor de CES 2018-presentatie laten weten dat het aankomende vlaggenschip in februari onthuld zal worden. Dit zal tijdens Mobile World Congress in Barcelona gebeuren.

Samsung presenteert tijdens die beurs wel vaker een nieuw vlaggenschip en dit jaar is dat dus niet anders. Het zou kunnen zijn dat het Zuid-Koreaanse bedrijf de smartphone al achter gesloten deuren heeft laten zien aan telecomproviders in Noord-Amerika, maar dat telt natuurlijk niet als een officiële onthulling. Mochten de geruchten verder kloppen, dan kan de Galaxy S9 de eerste smartphone zijn die maar liefst 512 GB aan interne opslagruimte gaat krijgen. Gelukkig hoeven we nu niet lang meer te wachten op de onthulling.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.