Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy X krijgt opvouwbaar scherm van 7,3-inch

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2018, 8:53 CategorieAndroid

Samsung schijnt dit jaar drie toptoestellen te presenteren. De belangrijkste en meest vernieuwende schijnt de Galaxy X te worden, een toestel met opvouwbaar display. Er zijn vandaag weer nieuwe details over het toestel gelekt.

Nieuwe Samsung Galaxy X

Het nieuwe Samsung-toestel zal volgens de site ETNews een 7,3-inch oled-scherm krijgen. De doorgaans welingelichte Koreaanse site stelt dat het apparaat naar binnen op te vouwen is. Uitgeklapt heeft het apparaat ongeveer het formaat van een tablet, maar dubbelgevouwen – wat ook mogelijk is – is het apparaat een vrij normale smartphone.

Voor dat vernieuwende toestel moet volgens de site wel flink wat meer betaald worden dan we gewend zijn van de Zuid-Koreaanse telefoonfabrikant. De Galaxy X schijnt niet gewoon premium te worden, maar zich in een heel nieuwe categorie te bevinden. Dat zou dan zo’n beetje die van de iPhone X zijn, waarmee de prijs meer dan duizend dollar zal zijn.

In ruil daarvoor krijgen consumenten niet alleen een vernieuwend toestel, maar ook een apparaat dat van binnen zeer high-end is en van de nieuwste interne onderdelen voorzien is. De smartphone schijnt tijdens de CES al onthuld te zijn, al is dat niet in het openbaar. Samsung zegt al langer dat het aan een opvouwbare smartphone werkt, die dit jaar al uit kan komen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.