Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung komt met een nieuwe Notebook 7 Spin-convertible

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2018, 17:03 CategorieWindows

In 2016 verscheen de Notebook 7 Spin-convertible. Draaiende op Windows 10 verscheen dit model in een 13,3″- en een 15,6″-model. Vandaag heeft Samsung aangekondigd dat het met een nieuwe versie van de betaalbare Notebook 7 Spin komt.

De op Windows 10 draaiende Notebook 7 Spin krijgt een 8e generatie i5-processor aan boord met 8 GB werkgeheugen en een 256 GB SSD. De convertible ondersteunt Windows Hello en komt met een vingerafdruksensor om snel te kunnen ontgrendelen. De Notebook 7 Spin wordt geleverd met verschillende opties, waaronder de mogelijkheid om geluid van veraf op te nemen met Voice Note. Handig voor bijvoorbeeld vergaderingen of colleges. Ook Studio Plus wordt meegeleverd voor het bewerken van foto’s en video’s.

Verschillende connectiviteitsopties en nieuw design

De Samsung Notebook 7 Spin komt met verschillende connectiviteitsopties, waaronder een usb-c poort en een usb 3.0- en 2.0-poort. Ook een hdmi-poort is aanwezig en het model komt met een Active Pen.

Het design is iets anders ten opzichte van de voorganger. Dit valt met name op bij het scharnier waarmee je de convertible kunt aanpassen van tablet naar laptop en andersom. Het oude model had één lange balk, terwijl de nieuwe Notebook 7 Spin over twee kleine scharniertjes beschikt. Hierdoor oogt het nieuwe model iets fragieler. Hoe dit in de praktijk zal werken is nog even afwachten.

De convertible moet in het eerste kwartaal van 2018 verschijnen. Verdere informatie ontbreekt nog op dit moment. Vreemd genoeg is er nog niets bekend over een 15-inch model, dus het is afwachten of er ook nog een grotere versie van de convertible zal verschijnen, net als bij de voorganger. Waarschijnlijk krijgen we komend weekend meer informatie van Samsung over de Notebook 7 Spin tijdens de elektronicabeurs CES 2018.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.