Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung wil opvouwbare tablet in december 2018 uitbrengen’

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2018, 9:20 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan is Samsung voornemens in december zijn opvouwbare tablet uit te brengen. De productie van het apparaat, dat naar verluidt een scherm van 7,3-inch gaat krijgen, moet in november van start gaan.

Samsung opvouwbare tablet verschijnt dit jaar – gerucht

Samsung is voornemens zijn opvouwbare tablet (of uitklapbare smartphone) in december van dit jaar te lanceren, schrijft ET News. De productie van het apparaat, dat naar verluidt een groot scherm van 7,3-inch krijgt, zou dan in november van start gaan. In de afgelopen maanden hebben we heel wat patenten van verschillende bedrijven voorbij zien komen over de opvouwbare tablet, waaronder Samsung. Ook is er vier jaar geleden een conceptvideo verschenen waarin een dergelijk apparaat wordt voorgesteld. Check die video hieronder.

Samsung zou verder vanaf maart aan de slag gaan met de productie van het speciale oled scherm. In september moet de productie verder worden opgeschroefd van andere onderdelen, terwijl in november de complete smartphone in elkaar zou worden gezet, aldus de geruchtenmakers. Het idee is dat je straks de smartphone kunt uitklappen als een boek. De verwachting is dat het bedrijf de technologie in september achter gesloten deuren zal presenteren, dus misschien verschijnen dan ook wel de eerste lekken.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.