Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spelers van Pokémon Go kunnen nu de legendarische Kyogre vangen

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2018, 9:35 CategorieGaming

Niantic heeft laten weten dat spelers van Pokémon Go vanaf nu in staat zijn de legendarische water-Pokémon Kyogre te vangen. Uiteraard kan dit alleen in de raid battles en moet dit binnen een bepaalde tijd gebeuren, maar dat is voor doorgewinterde trainers geen groot probleem.

Kyogre nu te vangen in Pokémon Go

Net wanneer je denkt dat je ze allemaal gevangen hebt, dan duikt er weer ergens een Pokémon op die je nog niet in je collectie hebt. Dat is wat spelers van Pokémon Go nu om de zoveel weken gaan ondervinden, in elk geval totdat ontwikkelaar Niantic besluit geen legendarische Pokémon meer vrij te geven tijdens korte periodes en in speciale raid battles. Tot voor kort kon je Groudon vangen in het spel, maar dat is nu niet meer mogelijk. Het is nu de beurt aan Kyogre. Dit is een legendarische water-Pokémon uit de games Ruby, Sapphire en Emerald.

Kyogre is sinds dit weekend te vangen en zal tot en met 14 februari te vinden zijn tijdens de speciale raid battles. Gelukkig komen die speciale gevechten redelijk vaak voor, waardoor je waarschijnlijk geen problemen zult ondervinden wanneer je dit felbegeerde beest probeert te vangen. Mocht Kyogre je bekend voorkomen, dan is dat goed mogelijk. Het waterbeest staat namelijk op de voorkant van het doosje van het Game Boy Advance-spel Pokémon Sapphire en staat, weliswaar in z’n Primal Form, ook op de voorkant van Pokémon Alpha Sapphire.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.