Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toekomstige iOS-update geeft meer controle over prestaties iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2018, 10:56 CategorieiPad

Apple heeft laten weten dat er binnenkort een update voor iOS verschijnt die gebruikers meer controle geeft over de prestaties van de iPhone of iPad. Apple is in opspraak geraakt doordat het zijn apparaten slechter laat presteren wanneer de batterij wat ouder is.

Belangrijke update voor iOS onderweg

Apple heeft inmiddels toegegeven waar veel mensen al bang voor waren: het vermindert de prestaties van een iPhone of iPad die beschikt over een oudere batterij. Uiteraard zijn de gebruikers hier niet blij mee. Dit heeft er inmiddels al toe geleid dat Apple wordt aangeklaagd en dat CEO Tim Cook een reactie heeft moeten geven op het probleem. Cook heeft inmiddels ook in een interview gezegd dat mensen, waarschijnlijk volgende maand, een update mogen verwachten met daarin meer opties met betrekking tot de prestaties.

Gebruikers krijgen dan de mogelijkheid de processor te laten presteren zoals die altijd al deed, met als mogelijk gevolgd dat accu’s sneller leeg gaan of je toestel zomaar uitvalt (de reden dat Apple in eerste instantie de update uitbracht). Daarnaast moet de update laten zien hoe gezond de huidige accu nog is. Ook kun je hier straks zien of de processor wordt beperkt of niet. Zo heb je tenminste zelf in de hand of je langer wil doen met een minder goed presterende iPhone of iPad of toch overstapt op een nieuwer of recent model.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Reacties

  1. Apple hater
    19 januari, 2018 om 1:27

    Kom op nou apple je maakt een iphone met een batterijgebrek, zwijgt daarover en hij wordt langzamer. Vervolgens mogen mensen hem via een update weer laten functioneren als vanouds maar wordt het afgeraden door apple omdat je batterij sneller leegraakt en dat hij uit kan vallen en dat voor die absurd hogen prijzen van hun spullen wat een aanfluiting van zo’n miljardenbedrijf. mijn conclusie is dat ze bang zijn dat ze iedereen een nieuwe iphone moeten geven en ze dat geld gaat kosten. voor mij nooit meer een iphone!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.