Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Traditionele Acer-tablet met Chrome OS gespot tijdens beurs

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2018, 10:34 CategorieChrome OS

Tijdens een beurs is er een onaangekondigde tablet van Acer gespot. Deze traditionele tablet beschikt niet over Windows 10 of Android, maar Chrome OS. De tweet waarin de foto te zien was, is inmiddels verwijderd door degene die de foto gemaakt heeft.

Acer-tablet met Chrome OS

Het Chrome OS bestaat nu al een aantal jaar. En in die tijd hebben we heel wat Chromebooks voorbij zien komen. De laatste jaren wordt er de nadruk gelegd op een convertible vorm, maar een traditionele tablet met het besturingssysteem aan boord was nog niet voorbijgekomen. Momenteel vindt er een beurs plaatst die in het teken staat van onderwijs: Bett 2018. Daar is Acer aanwezig, die een aantal producten heeft aangekondigd. Eén product werd niet aangekondigd en dat is dus de eerste traditionele tablet met Chrome OS aan boord.

Er zijn derhalve geen details bekend over dit apparaat. Mogelijk heeft dit model een scherm van 8-inch en een schermverhouding van 4:3. Wat er onder de motorkap zit is een geheim van de beursgangers; de tweet waarin deze foto werd geplaatst, op het account van Alister Payne, is inmiddels ook verwijderd, waardoor het idee leeft dat Acer mogelijk nog niet wilde dat dit nieuws naar buiten kwam. Maar goed, dan moet je zo’n ding natuurlijk niet meenemen naar een beurs. Het wachten is nu op de eerste details van deze Chrome OS-tablet.

  • Delen:
Acer Iconia Tab 10 (A3-A50)
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.