Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vierde aflevering Batman: The Enemy Within vandaag te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2018, 11:29 CategorieGaming

Spelontwikkelaar en -uitgever Telltale Games heeft laten weten dat de vierde aflevering van Batman: The Enemy Within vanaf vandaag te downloaden is. In het spel kruip je in de huid van Batman, maar tussendoor ook als de miljardair Bruce Wayne.

Vandaag te downloaden: episode 4 van The Enemy Within

Fans van Batman opgelet, want de vierde aflevering van het tweede seizoen van Batman: The Enemy Within is onderweg. Telltale Games, de ontwikkelaar en uitgever van het spel, heeft laten weten dat die aflevering vanaf vandaag te downloaden zal zijn (meestal kan dat ergens in de middag hier in Nederland). In deze aflevering, genaamd What Ails You, zie je wat de consequenties zijn van de keuzes die je tot dusver gemaakt hebt. Pakt het goed uit of ben je gewoon de Sjaak? Tevens is dit de op één na laatste aflevering van dit seizoen.

In het tweede seizoen van Batman – The Telltale Series: The Enemy Within zien we dat The Riddler terug is. De slechterik heeft overal puzzels achtergelaten, die langzaamaan hinten naar een grotere dreiging. Ook komt de Joker, de aartsvijand van de superheld, steeds meer in beeld. Net zoals in het eerste seizoen moet Bruce Wayne zijn leven als rijke playboy en superheld balanceren en moeilijke keuzes maken. Jij bent echter degene die de keuzes maakt: wie besluit je te vertrouwen en wie gooi je aan het einde van de dag voor de leeuwen?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.