Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Westworld van HBO krijgt een eigen game voor mobiele apparaten

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2018, 9:58 CategorieGaming

Warner Bros. Interactive heeft bevestigd dat Dead by Deadlight-ontwikkelaar Behaviour Interactive momenteel werkt aan een Westworld-videogame voor mobiele apparaten. Het is de bedoeling dat het spel ontzettend dicht bij de geprezen televisieserie komt te staan.

Games op basis van Westworld op komst

Eén van de best gewaardeerde televisieseries van vorig jaar is Westworld. Het eerste seizoen werd vorig jaar uitgezonden bij HBO en is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973. Aan het tweede seizoen wordt nu hard gewerkt. Ondertussen wordt er ook getimmerd aan een videogame op basis van de serie, bevestigt Warner Bros. Interactive. De videogame wordt gemaakt door Dead by Deadlight-ontwikkelaar Behaviour Interactive en het is de bedoeling dat het spel heel dichtbij de populaire televisieserie zal gaan staan.

De game is al in een vergevorderd stadium en wordt momenteel getest in een zeer beperkte release. Dat betekent echter niet direct dat we het spel snel gaan zien verschijnen in Google Play en de App Store (en misschien ook wel de Windows Store, daar is nog niets over bekendgemaakt), aangezien de beperkte release aangeeft dat er nog een hoop werkt te doen is. Wat voor spel het precies wordt is ook nog niet duidelijk, maar mogelijk wordt het een simulator waarin je een parkbeheerder bent. Seizoen twee verschijnt deze lente op HBO.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.