Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp Business vanaf nu beschikbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2018, 9:26 CategorieApplicaties

De zakelijke chatdienst WhatsApp Business is nu beschikbaar in Nederland en België, maar voorlopig alleen nog maar op Android en dus niet op iOS. Met de app is het voor bedrijven mogelijk een account aan te maken en zaken te doen met klanten.

WhatsApp Business nu beschikbaar

Het is vanaf nu mogelijk WhatsApp Business te downloaden voor Android, maar nog niet voor iOS. Met deze zakelijke communicatiedienst is het voor bedrijven mogelijk met klanten in contact te komen. Als je een ander nummer hebt voor jouw bedrijf dan voor jouw persoonlijke nummer(s), dan kun je zowel Business als de reguliere WhatsApp Messenger geïnstalleerd hebben op dezelfde telefoon en ze registreren met verschillende nummers. Zo blijf je dus in contact met je klanten, maar ook gewoon nog steeds met je vrienden.

Bedrijven kunnen via WhatsApp Business een bedrijfsprofiel aanmaken, met daarop onder meer een telefoonnummer en website. Ook zijn er geautomatiseerde berichten over bijvoorbeeld afwezigheid of voor een introductie. Verder is het voor bedrijven mogelijk een vast nummer te gebruiken in combinatie met de dienst en is het natuurlijk mogelijk gebruik te maken van WhatsApp Web, de webversie van de populaire communicatiedienst. Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer WhatsApp de dienst uitbrengt op iOS.

  • WhatsApp Business
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.