Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

World of Warships Blitz nu te downloaden op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2018, 9:29 CategorieGaming

Spelontwikkelaar en -uitgever Wargaming heeft laten weten dat de game World of Warships Blitz nu te downloaden is op Android en iOS. De game is gratis te downloaden en te spelen, maar biedt spelers ook de mogelijkheid aan in-app-aankopen te verrichten.

Download World of Warships

De laatste keer dat spelontwikkelaar en -uitgever Wargaming een game uitbracht op Android en iOS stond de release in het teken van tanks. Nu is er een nieuwe game beschikbaar van deze partij, genaamd World of Warships Blitz. Je kunt direct uit de titel opmaken wat je van deze game mag verwachten: grootschalige gevechten met grote oorlogsschepen. De gevechten vinden plaats op een grote open zee, waar je het opneemt tegen je vrienden of vreemden. De game is in z’n geheel gratis te spelen op zowel Android als iOS.

Je hebt de keuze uit een groot aantal oorlogsschepen en neemt het op in teams van zeven tegen zeven. In de kern is de game onveranderd gebleven ten opzichte van de versie die je al kon spelen op de pc — uiteraard is het spel wel geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Ondanks het feit dat het spel geheel gratis te spelen is, zijn er geen metertjes waar je rekening mee moet houden die vol moeten lopen voordat je verder kunt. Wel zijn er in-app-aankopen die je kunt doen, waarmee je toegang krijgt tot andere schepen.

  • World of Warships Blitz
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.