Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeeldingen van prototype Huawei P20 duiken op

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2018, 11:55 CategorieAndroid

Er zijn nieuwe afbeeldingen opgedoken van het aankomende vlaggenschip van Huawei. Android Authority heeft afbeeldingen van een prototype van de nieuwe Huawei P20 in handen gekregen.

De Huawei P20 op de afbeeldingen mist een fysieke volumeknop. Of dat komt doordat deze nog niet geplaatst is op het prototype, of dat we het volume via het swipen kunnen regelen bij de kleine indicators boven de aanknop is dan ook nog even afwachten. In het laatste geval zou dit een unieke nieuwe functie zijn van de Chinese fabrikant. Ook het driedubbele camerasysteem is niet te zien op de gelekte afbeeldingen. Het zou echter ook kunnen dat we dit driedubbele camerasysteem enkel op het Plus-model zullen vinden en dat deze afbeeldingen juist de standaard P20 laten zien.

Geen hoofdtelefoonaansluiting op de Huawei P20

De afbeeldingen laten een usb-type-c-poort zien, maar helaas geen 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting. De smartphone lijkt over dunnere randen te beschikken dan de voorganger met een scherm dat verder doorloopt in de hoeken. Aan de onderkant vinden we, naast de usb-type-c-poort aan beide kanten, een dubbele speaker. Ter vergelijking, de Huawei P10 moest het doen met een enkele speaker.

De Huawei P20 zal misschien niet bij iedereen een belletje doen rinkelen. In feite is dit de Huawei P11, maar dan onder de nieuwe naam Huawei P20. Waarschijnlijk komen er drie versies van de Huawei P20 op de markt, het standaard model, een Lite-model en een Plus-model. Eind maart zal waarschijnlijk de officiële onthulling volgen.

  • Delen:
Huawei P20 Lite
Huawei P20 Lite
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.